Sommaren 2003 sökte hon till Fame Factory och genom det fick hon kontakt med musikproduktionsbolaget Eclectic. Där arbetade hon som assistent åt producenterna och låtskrivarna Anders Hansson och Johan Åberg. Det resulterade i en del körjobb, bl.a. åt Lena Philipsson, Bodies Without Organs m.m.

Hösten 2004 tog hon kontakt med EMA Telstar, numera kallat Live Nation, och fick komma på audition. De verkade nöjda med henne och sedan dess har hon arbetat heltid som barpianist.

Samma höst sökte hon STIM-stipendiet och hon ansökte även till Stockholms Lucia. Det blev jackpott! Hon fick stipendiet och rodde även hem titeln som Stockholms Lucia.

Våren 2007 släppte hon sin första singel, ”Rulla Mig Hem”. Ett halvår senare kom singel nr två, ”Små, Små Saker”. Båda låtarna har testats för Svensktoppen och spelats flitigt i radio P4. Samma höst medverkade hon även i SVT:s sång- och lekprogram Doobidoo med Lasse Kronér som programledare.

Sedan hösten 1999 har det blivit många spelningar runt om i Sverige och även utomlands. Just nu kan man oftast hitta henne på Grand Hotel i Stockholm där hon sitter bakom flygeln i Cadierbaren och underhåller sina gäster med stort engagemang.

                                                           

Olle spelar allt från dansmusik till schlagers, swing, cocktailmusik, pop, rock och jazz och det har blivit många jazzkvällar på bland annat legendariska Nalen varvat med spelningar på så olika platser som Berwaldhallen, klubbar, revyer, företagsevenemang, bröllop och stödkonserter. Olle har spelat med de flesta; från gamla legender till yngre förmågor. Bland dem finns Bertil Boo, Diana Ross, Martin Stenmarck, Lill Babs, Lill Lindfors, Martin Ljung, Sickan Carlsson, Bert-Åke Warg, Lasse Lönndahl, Owe Törnkvist, Lisa Ekdahl, Peter Jöback och Ulf Larsson för att bara nämna några. Den mest udda är kanske skönsjungande prinsessan Maha Chakri Sirindhorn av Thailand!

Sedan våren 2015 är Karin Westerberg ny pianist och lagledare i SVT:s långkörare Så Ska Det Låta. Men musikkarriären tog redan sin början sommaren 1999. Då var hon 16 år och skulle precis börja andra ring på gymnasiet i Södertälje. Karin och hennes föräldrar hade varit på en sommarföreställning i slottsträdgården på Södertuna Slott i Gnesta då hennes mamma och pappa föreslog för ledningen på slottet att de borde ha underhållning på helgerna. Och vem skulle inte passa bättre för det jobbet än deras egen dotter?!

Sagt och gjort. Från och med hösten 1999 började Karin spela för gästerna på slottet.

Efter hon avslutat sina musikstudier på gymnasiet i Södertälje var det folkhögskola i Bromma istället som gällde. Det blev totalt två år på Betel folkhögskola varav hon under det sista året studerade till församlingsmusiker.

Dubbelt drag på midsommarafton 2011.

Nationaldagsfirande på Grythyttan 2008.

Olle Eilestam är pianisten som kan spela allt. Han har en lång karriär bakom sig och har under åren hunnit med närmare 5.000 liveuppträdanden inför en publik på mellan 10 och 30.000 personer. Han kan drygt 2.000 låtar utantill och har varit kapellmästare,, pianist och sångare i SVT:s ”Söndagsöppet” under flera år. Just nu är han huspianist i Café Norrköping med Ragnar Dahlberg som programledare.


Redan vid 9 års ålder började han ta pianolektioner. Tre år senare lärde han känna Charlie Norman som gav honom lektioner och mycket inspiration. Sedan blev det musiklinjen på Södra Latin varifrån han fortsatte till Kungliga Musikhögskolan och pianoprofessor Irene Mannheimer. Senare har han byggt på med privata studier för den amerikanske jazzpianisten Randy Cannon och han har studerat sång för bl.a. Bo Sydow och Paul Belfour.